Citatio: Thesaurus Linguarum Hethaeorum digitalis, hethiter.net/: TLHdig IBoT 3.38 (2021-12-31)
|
ANNOTATION STATUS |
… | ||
---|---|---|
(Frg. 2+1) 2′ UR]Ukar‑ta‑pa‑ḫaKartapaḫa:GN.GEN.SG(UNM)
… | UR]Ukar‑ta‑pa‑ḫa |
---|---|
Kartapaḫa GN.GEN.SG(UNM) |
… |
---|
(Frg. 2+1) 4′ ]x Dkur‑⸢ša‑aš⸣(?)Kurša:DN.NOM.SG.C URUkar‑ta‑pa‑ḫaKartapaḫa:GN.D/L.SG(UNM)
… | Dkur‑⸢ša‑aš⸣(?) | URUkar‑ta‑pa‑ḫa | |
---|---|---|---|
Kurša DN.NOM.SG.C | Kartapaḫa GN.D/L.SG(UNM) |
(Frg. 2+1) 5′ ša‑ku‑wa‑a]n‑ta‑ri‑⸢ia⸣‑zibleiben:3SG.PRS
… | ša‑ku‑wa‑a]n‑ta‑ri‑⸢ia⸣‑zi |
---|---|
bleiben 3SG.PRS |
(Frg. 2+1) 6′ 2zwei:QUANcar UDUSchaf:ACC.SG(UNM) ŠU‑Š]Isechzig:QUANcar NINDAḪI.ABrot:ACC.SG(UNM) ⸢30⸣30:QUANcar NINDA.GUR₄.RABrotlaib:ACC.SG(UNM) ŠA GALGroßerGEN.PL
2 | UDU | ŠU‑Š]I | NINDAḪI.A | ⸢30⸣ | NINDA.GUR₄.RA | ŠA GAL |
---|---|---|---|---|---|---|
zwei QUANcar | Schaf ACC.SG(UNM) | sechzig QUANcar | Brot ACC.SG(UNM) | 30 QUANcar | Brotlaib ACC.SG(UNM) | GroßerGEN.PL |
(Frg. 2+1) 7′ ŠÀ.B]Adarin:ADV 3drei:QUANcar NINDA.GUR₄.RABrotlaib:ACC.PL(UNM) ŠA LUGALKönigGEN.SG
… | ŠÀ.B]A | 3 | NINDA.GUR₄.RA | ŠA LUGAL |
---|---|---|---|---|
darin ADV | drei QUANcar | Brotlaib ACC.PL(UNM) | KönigGEN.SG |
(Frg. 2+1) 8′ 6sechs:QUANcar DU]GGefäß:ACC.SG(UNM) KAŠBier:GEN.SG(UNM) 2zwei:QUANcar wa‑⸢ak⸣‑šur(Maßeinheit):ACC.SG.N GAMilch:ACC.SG(UNM)
… | 6 | DU]G | KAŠ | 2 | wa‑⸢ak⸣‑šur | GA |
---|---|---|---|---|---|---|
sechs QUANcar | Gefäß ACC.SG(UNM) | Bier GEN.SG(UNM) | zwei QUANcar | (Maßeinheit) ACC.SG.N | Milch ACC.SG(UNM) |
(Frg. 2+1) 9′ ] AR‑SÀ‑AN‑NUGerstengrütze:ACC.SG(UNM) 2zwei:QUANcar NAM‑MA‑AN‑DUM(Gefäß):ACC.SG(UNM);
(Gefäß):ACC.PL(UNM) Ì.[NUNButterschmalz:GEN.SG(UNM)
… | AR‑SÀ‑AN‑NU | 2 | NAM‑MA‑AN‑DUM | Ì.[NUN |
---|---|---|---|---|
Gerstengrütze ACC.SG(UNM) | zwei QUANcar | (Gefäß) ACC.SG(UNM) (Gefäß) ACC.PL(UNM) | Butterschmalz GEN.SG(UNM) |
(Frg. 2+1) 10′ URUk]ar‑⸢ta⸣‑[pa‑ḫ]aKartapaḫa:GN.GEN.SG(UNM) ⸢pí‑an‑zi⸣geben:3PL.PRS
… | URUk]ar‑⸢ta⸣‑[pa‑ḫ]a | ⸢pí‑an‑zi⸣ |
---|---|---|
Kartapaḫa GN.GEN.SG(UNM) | geben 3PL.PRS |
Text bricht ab
… | ||
---|---|---|